groepsuitjes en kinderfeestjes

Gezellig met je vriendinnen, familie of collega’s creatief bezig zijn? Dat kan! 

Ik bied mijn workshops ook als goeps- en bedrijfsuitjes aan.
Op afspraak voor min. 4 personen

De groeps- en berijfsuitjes vinden plaats  in mijn sfeervolle atelier op de 2e verdieping @ The Upperside in het hartje Enschede.   Wil je gezellig met je vriendinnen, familie of collega’s een van mijn vilt workshops volgen of heb je een eigen idee/wens voor een textielworkshop? Voor meer informatie over de mogelijkheden en het maken van een afspraak neem graag contact met mij op.

 

Mijn viltworkshops zijn een plezierige bezigheid voor kinder-(verjaardags-)feestjes! :-)

Op afspraak voor min. 4 en maximaal 8 kinderen

Wil je je kind een heel leuke creatieve (verjaardags-)feestje bieden? Voor een groep van maximaal 8 kinderen kan je mij inhuren voor een creatieve textielworkshop bij je thuis. Maar misschien vinden de kinderen het ook spannend om voor een workshop in mijn atelier te komen? Dat kan ook! Voor meer informatie over de mogelijkheden en het maken van een afspraak neem graag contact met mij op.